Kom in actie

Samen maken we het verschil

 

Om vorm te geven aan een wereld waarin de mens in harmonie leeft met de natuur, hebben we jouw steun en engagement nodig. Er zijn zoveel manieren om samen met WWF het verschil te maken!

95 000
Belgen deden in 2022 een gift aan WWF-België
81,8%
van onze fondsen zijn afkomstig van particulieren zoals jij

 

 

Doe een gift

Alleen met jouw steun kunnen we ons dringende en noodzakelijke werk verderzetten. Steun ons en bescherm samen met ons deze planeet, onze thuis.

Adopteer een dier

Tijgers, olifanten, jaguars, bruine beren, gorilla’s, panda’s, dolfijnen: ze hebben je nodig! Ontdek hoe je ze beschermt door een symbolische adoptie te doen.

Filantropie

Een groot deel van ons succes hebben we te danken aan onze ‘partners in conservation’. Hun uitzonderlijke engagement helpt WWF om natuurgebieden te beschermen, bedrijven te begeleiden naar duurzaam management en milieuvriendelijke consumptie te stimuleren.

WWF in uw testament

Schenk een betere wereld aan toekomstige generaties door WWF op te nemen in je testament. Ook je erfgenamen hebben er voordeel bij.

Neem deel aan onze acties

WWF voert regelmatig campagnes en acties om zoveel mogelijk mensen te sensibiliseren. Op die manier willen we een groot publiek bereiken dat samen met ons in actie komt om te bouwen aan een wereld waarin mens en natuur in harmonie leven.

Leid een duurzamer leven

Ontdek wat jij kan doen op het vlak van voeding, mobiliteit, consumptie, reizen enz. en verminder zo je ecologische voetafdruk!

Schrijf je kind in voor de Rangerclub

De Rangerclub is er speciaal voor kinderen van 6 tot 12 die gefascineerd zijn door de natuur en door wilde dieren. Rangers nemen deel aan leuke activiteiten en ontvangen ook vijf keer per jaar het Rangerclub Magazine.

Jaarrapport

Samen in actie!

Ontdek in ons jaarrapport alle acties die WWF heeft ondernomen dankzij de steun van onze leden, donateurs en partners.

ONTDEK HET VOLLEDIGE JAARRAPPORT

Nieuws

Actualiteit
18.07.2024 - 14:11

Weesbeertjes redden over grenzen heen

Op 13 mei 2024 lieten we Nikola, Mihail en Aneta vrij in de Bulgaarse bergen. Die drie beertjes bleven moederziel alleen...