Baby gorilla zittend in het hoge gras

Over WWF-België

Together Possible!

Sinds 1966 ijvert WWF-België dag na dag voor een levende planeet die we vol trots kunnen doorgeven aan de generaties na ons. We zetten ons in om de achteruitgang van de natuur te stoppen en te bouwen aan een toekomst waar de mens in harmonie leeft met de natuur.

Inspanningen van WWF-België

WWF-België draagt bij aan de strategie voor natuurbehoud die werd ontwikkeld door het WWF-netwerk. We werken op het terrein en op politiek niveau om de biodiversiteit in deze acht belangrijke gebieden te beschermen: het Afrikanse Grote Merengebied, het Amazonegebied, het Congobekken, de Mekongregio, het Middellandse Zeegebied, de Miombo-bossavanne, het ‘Groene hart van Europa’ en ook in België.

Verbondenheid en samenwerking met iedereen die met ons het verschil wil maken, staan centraal in onze missie.

Ons team

Onze mensen hebben een zeer verschillende achtergrond. Dat resulteert in een grote verscheidenheid aan competenties binnen WWF-België. Wat ze allemaal gemeen hebben? Ze zijn gekwalificeerd, getalenteerd en gepassioneerd.

Ontmoet ons team

Onze bestuursorganen

WWF wordt in België vertegenwoordigd door drie wettelijke entiteiten die werken als één operationele entiteit.

Maak kennis met de leden van de bestuursorganen

Onze partners

WWF-België werkt nauw samen met talrijke partners, erkend voor hun lokale, nationale of internationale werking. Samen zorgen we ervoor dat onze doelstellingen voor de natuur in België en in de wereld worden gerealiseerd.

Ontdek meer over onze partners

Sociaal beleid

Het sociaal beleid van WWF integreert een sociale dimensie in ons natuurbehoudswerk en in de werking van ons wereldwijde netwerk.

Ethiek en integriteit bij WWF

WWF-België onderschrijft de sociale en milieubeschermingsmaatregelen opgesteld door WWF International. Goede praktijken zoals respect voor de mensenrechten, het tegengaan van discriminatie, publieke participatie, transparantie en verantwoording maken systematisch deel uit van al onze projecten.

Jobs & stages

Wil jij ook het verschil maken?

De medewerkers van WWF-België zijn zeer gepassioneerd en optimistisch over de mogelijkheden om de wereld te veranderen. 

Kom bij ons werken

Contact

Heb je een vraag?

Contacteer ons telefonisch, via e-mail of brief. Aarzel niet!

Onze contactgegevens