Youth – 15 tot 25 jaar

Laten we samen in actie komen voor onze planeet

Zet je in voor je toekomst en maak het verschil!

We kunnen allemaal het verschil maken! 

Overal om ons heen merken we dat de gevolgen van de klimaatverandering eerder voelbaar zijn dan verwacht. Overal zien we sneller dan ooit soorten verdwijnen. Maar het is nog niet te laat om er iets aan te doen! 

WWF zet zich in om de achteruitgang van de natuur te stoppen en om te bouwen aan een toekomst waar de mens in harmonie leeft met de natuur. We werken samen met alle delen van de samenleving om dat ideaal te bereiken. Een ideaal waar we keihard in geloven. Jij en jouw generatie zijn de leiders van morgen. Jullie kunnen ons dan ook helpen om een duurzame toekomst te garanderen op lange termijn.  

Bij WWF-België scheppen we heel wat kansen zodat jij de natuur kunt steunen, binnen je eigen mogelijkheden. 

Hou je meer van concrete actie? Neem deel aan een van onze evenementen. 

Wil je anderen sensibiliseren voor milieuthema’s en deel uitmaken van een gemeenschap van jongeren die zich inzetten voor de natuur? Stel je kandidaat en sluit je aan bij het WWF Youth Team.  

Er zijn zoveel manieren om onze planeet te beschermen. Klaar om in actie te schieten? Together, possible! 

Jeugd in actie

Binnenkort
Projecten voor jongeren
15-25 jaar
Verminder je voetafdruk

WWF Youth Team

Sluit je aan bij het WWF Youth Team!   
Deel negen maanden lang opleidingen en activiteiten met andere jongeren om uiteindelijk je eigen sensibiliserings- en actieproject tegen ontbossing op touw te zetten. 

Vrijwilligerswerk

Word leider of leidster bij de Rangerclub

Hou je van de natuur, kun je goed omgaan met kinderen en ben je de tofste leider of leidster van de streek? Word vrijwilliger bij de Rangerclub, de club voor natuurbeschermers van 6 tot 14 jaar. 

Geef workshops in scholen

Ben jij er ook van overtuigd dat we de allerjongsten moeten sensibiliseren en warm maken om onze planeet te beschermen? Zoek je een betaalde, flexibele en zinvolle activiteit als vrijwilliger? Geef workshops in scholen voor jongeren van 6 tot 18 jaar.

Wegkwijnende biodiversiteit, klimaatverandering, vernietiging van de natuur … Ben je het noorden kwijt met al die milieuproblemen? Wil je er meer over weten om er zelfverzekerder over te kunnen praten?  

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram.   😉