A life on our planet

A life on our planet

Met veel trots stelt WWF de nieuwe film van David Attenborough: “ A life on our planet”, aan je voor.

 

Na 93 jaar kan David Attenborough zeggen dat hij alle continenten op aarde heeft bezocht en de natuur in al haar facetten heeft kunnen bewonderen. Nu neemt hij een moment om stil te staan bij alle verwoesting en veranderingen van de natuur die hij heeft gezien. In “ A life on our planet” getuigt hij over de impact die de mens de afgelopen decennia heeft gehad op de biodiversiteit en deelt hij zijn visie over een toekomst waarin we samenwerken met de natuur om duurzame oplossingen te creëren die zowel de mens als onze planeet vooruit helpen.
Vanaf 4 oktober kan je deze adembenemende documentaire bekijken via Netflix. Daarnaast kan je ook vanaf 1 oktober het gelijknamige boek “Een leven op onze planeet” vinden in de boekhandel in Vlaanderen. Voor ieder verkocht boek gaat €1 naar WWF.

‘We zijn de laatste generatie die het tij kan keren.’ 
David Attenborough

David Attenborough is een van de invloedrijkste en meest bewonderde sterren van de Britse televisie. Zijn carrière omspant bijna zeventig jaar en hij won talloze prijzen en onderscheidingen. Life, Frozen Planet, Planet Earth en Blue Planet behoren tot de meest bekeken natuurprogramma’s aller tijden. Een leven op onze planeet is geschreven in samenwerking met regisseur en wetenschapsjournalist Jonnie Hughes.