Earth Hour: Zet je in voor het klimaat

Earth Hour: Zet je in voor het klimaat

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseert WWF voor het negende jaar op rij Earth Hour in België. Tussen 20u30 en 21u30 zullen miljoenen mensen overal ter wereld symbolisch de lichten doven om te tonen dat de strijd tegen de klimaatverandering ons allemaal aangaat. Het is een sterk signaal waarmee WWF iedereen wil herinneren aan de noodzaak om actie te ondernemen om onze biodiversiteit te beschermen tegen de klimaatverandering. 

 

Gratis feestpakket

Maar Earth Hour is meer dan enkel de lichten doven. Het is ook een moment om samen met vrienden of familie stil te staan bij de uitdagingen die de klimaatverandering met zich meebrengt. Om je te helpen om van Earth Hour een bijzonder evenement te maken, biedt WWF gratis feestpakketten aan met tal van tips om jouw eigen feest met een lage milieu-impact te organiseren. Bovendien bevat het ook een spel waarmee je alle aspecten van energie en de klimaatverandering kunt ontdekken. Om het gratis feestpakket te ontvangen hoef je ons enkel je volledige woonadres op te sturen via [email protected]. Aarzel niet om de foto’s van jouw evenement te delen op onze Facebookpagina op 25 maart!

Zet Earth Hour in de kijker op sociale media

Maak een Earth Hour-profielfoto aan op Facebook en geef Earth Hour toestemming om vijf berichten te plaatsen op je Facebookpagina ten voordele van dit mondiale evenement. Klik hieronder om lid te worden van de beweging. Aarzel niet om Earth Hour extra aandacht te geven door de foto’s van je eigen Earth Hour-feest te delen op de Facebookpagina van WWF-België op 25 maart.