Experten

Onze experten voor een betere planeet

De biodiversiteit beschermen, vraagt passie en engagement.
Het werk van WWF steunt op toegewijde experten met even specifieke als veelzijdige opdrachten.

Natuurbehoudsprojecten uitvoeren, rapporten schrijven op basis van wetenschappelijk onderzoek, lobby- of sensibiliseringscampagnes opzetten, onze experten zetten zich dag na dag in om de wereld waarin we leven beter te begrijpen en om oplossingen te vinden.

Voedsel

WWF zet zich in voor een duurzaam en gezond landbouw- en voedselsysteem dat zorgt voor een evenwicht tussen de behoeften van mens en natuur. Dat doen we door te pleiten voor verantwoorde beleidsmaatregelen en toeleveringsketens in bedrijven. Consumenten moedigen we aan om te kiezen voor evenwichtige en gediversifieerde voeding met respect voor de planeet.

Profile picture for user Marie Lebeau

Marie Lebeau

Supply Chain Officer / Lead of Corporate Development
Profile picture for user Titus Ghyselinck

Titus Ghyselinck

Program Manager Food and Agriculture

De laatste publicaties van ons team

 

WWF in het hart van het Europees beleid

De Europese Unie is verantwoordelijk voor 80% van de milieuwetgeving in de Europese lidstaten en voor het gemeenschappelijk beleid over biodiversiteit, landbouw, visserij, klimaat en energie, handel en ontwikkelingssamenwerking. Daarom lobbyen de experten van WWF bij beleidsmakers op nationaal, Europees en internationaal niveau. 

Klimaatverandering en biodiversiteitsverlies zijn twee cruciale uitdagingen. WWF pleit voor een Europees beleid dat Europa naar duurzaamheid leidt.

Ester Asin - Directrice, WWF European Policy Office