WWF Belgique

Bedrijven 

Steun WWF als bedrijf 

WWF is een internationale organisatie die oplossingen zoekt, voorstelt en implementeert om de natuur wereldwijd te beschermen en te herstellen.

We handelen lokaal en voeren invloed uit bij politieke beslissingen, hand in hand met een sterke gemeenschap van mensen die een betere wereld eisen.

We hebben uw steun meer dan ooit nodig.

We bevinden ons in een unieke fase van onze geschiedenis. Nooit eerder waren we ons zo bewust van wat we de planeet aandoen, en nooit eerder hadden we de macht om er iets aan te doen. Het staat vast dat we allemaal de verantwoordelijkheid hebben om voor onze blauwe planeet te zorgen. De toekomst van de mensheid, en van al het leven op aarde, hangt nu van ons af.

Drie redenen om WWF als bedrijf te steunen

1. Draag je steentje bij

De conclusie is duidelijk: het is dringend nodig om de achteruitgang van de biodiversiteit om te keren als we een leefbare toekomst op onze planeet willen verzekeren.

WWF steunen betekent bijdragen aan meer dan 3000 natuurbeschermings- en hersteloplossingen over de hele wereld en in België.

WWF
WWF

2. Een erkende organisatie

Je sluit je aan bij de meest bekende natuurbeschermingsorganisatie ter wereld.

3. Een belastingvoordeel

Giften aan WWF zijn fiscaal aftrekbaar tot 45% van het totaalbedrag in het kalenderjaar.

Let op: Het aftrekbare bedrag is beperkt tot 5% van de fiscale winst vóór aftrek en tot maximaal € 500.000 (niet-geïndexeerd bedrag).

UW RECHTSTREEKS CONTACT

Vragen over onze projecten of hoe u als bedrijf een donatie kunt doen? Maryssa Cools staat tot uw beschikking om ze te beantwoorden.

Per e-mail

[email protected]

RECHTSTREEKSE lijn

+32 (0) 477 21 17 97

Klaar om een ​​blijvende impact te creëren?

Deze website is 100% beveiligd. Alle bankgegevens om de betaling te verwerken worden versleuteld via het SSL-protocol. We bewaren jouw gegevens in geen geval in onze informatiesystemen.

Wilt u uw gift liever niet online doen?

We kunnen u uiteraard verderhelpen!

Stort je donatie op ons rekeningnummer BE12 3100 7350 7292, met vermelding de vrije medeling “corporate

Of neem contact op met uw adviseur Roxane Driessens op
+32 (0) 478 74 28 28