Tiger

Bedrijven 

Steun WWF met jouw bedrijf 

Samen aan het werk

Zorgen voor een leefbare planeet is een gedeelde verantwoordelijkheid. Om grote uitdagingen zoals het verlies van diersoorten, klimaatverandering en ontbossing aan te pakken, hebben we iedereen nodig. Bedrijven zijn een onmisbare partij in het streven naar een wereld waarin mens en natuur in harmonie samenleven. Als bedrijf sta je rechtstreeks in contact met werknemers, consumenten en leveranciers. Allemaal samen kunnen we actie ondernemen om een natuurpositieve wereld bereikbaar te maken.  

WWF heeft meer dan 60 jaar ervaring, natuurbeschermingsprogramma's over de hele wereld en een groot netwerk van wetenschappelijke expertise. Maar de wereld veranderen, dat kan niemand alleen. Daarom verbinden we mensen, bedrijven en overheden, en komen we samen in actie. 

Wat is de rol van bedrijven in een veranderende wereld? Our planet: Our business combineert adembenemende natuurbeelden met de woorden van invloedrijke captains of industry. Zij zien de immense waarde van de natuur voor onze economie en de cruciale rol die bedrijven kunnen spelen bij het aanpakken van de wereldwijde natuurcrisis.

Waarom werkt WWF samen met bedrijven? 

Bedrijven spelen een grote rol op onze planeet. Om onze doelen te behalen kunnen we niet om hen heen, integendeel, we hebben hen nodig om de wereld ten goede te veranderen. Om habitatverlies te stoppen, te zorgen dat geen enkele soort verdwijnt en de impact van onze consumptie geen kaalslag op de aarde pleegt, moeten we met bedrijven samenwerken. Daarom betrekken we bedrijven bij onze conservatieprojecten, stellen we hen voor om ons werk te steunen of om samen aan de transformatie van hun bedrijfsmodel te werken. 

Hoe werkt WWF samen met bedrijven?

Waarom werkt WWF samen met bedrijven? 

De filantropische partners van WWF-BE begrijpen dat de toekomst van onze kostbare planeet op het spel staat. Met WWF, 's werelds grootste en krachtigste natuurbeschermingsnetwerk, draagt u bij aan het uitvoeren en ondersteunen van inspanningen om wilde dieren, planten, mensen en wildgebieden te beschermen op een schaal die natuurbescherming revolutioneert. U draagt ook bij aan de ontwikkeling van WWF zijn strategieën voor klimaatverandering, om de meest kwetsbare dierenpopulaties en ecosystemen te beschermen. Met uw steun laat u zien dat u onze overtuiging deelt dat alle levende wezens op aarde een duurzame toekomst verdienen. U heeft de mogelijkheid, indien gewenst, om uw betrokkenheid met de wereld te delen.

Met welke bedrijven werkt WWF samen? 

WWF werkt enkel samen met bedrijven die vastberaden zijn om positieve impact op onze leefomgeving te hebben.We doen altijd een grondige due diligance-analyse voordat we een samenwerking aangaan. 

Kom met je bedrijf in actie voor de planeet 

UW RECHTSTREEKS CONTACT

Uw bedrijf kan WWF op verschillende manieren steunen. Neem contact op met Roxane Driessens om te ontdekken hoe u kan helpen.

Per e-mail

[email protected]

RECHTSTREEKSE lijn

+32 (0) 478 74 28 28

Klaar om een ​​blijvende impact te creëren?

Deze website is 100% beveiligd. Alle bankgegevens om de betaling te verwerken worden versleuteld via het SSL-protocol. We bewaren jouw gegevens in geen geval in onze informatiesystemen.

Wilt u uw gift liever niet online doen?

We kunnen u uiteraard verderhelpen!

Stort je donatie op ons rekeningnummer BE12 3100 7350 7292, met vermelding de vrije medeling “corporate

Of neem contact op met uw adviseur Roxane Driessens op
+32 (0) 478 74 28 28