Deux loups se lèchent les babines

Expositie

wolf Expo

Met veel trots stelt WWF je de “WOLF Expo” voor, een gratis expo georganiseerd in samenwerking met Natuurpark de Hoge Venen – Eifel. Jong en oud zullen alles te weten komen over dit bijzonder dier, van zijn anatomie tot zijn bedreigingen, zijn ecologisch nut en zijn recente terugkeer in België.

Sluit je aan bij de roedel, onderscheid feit van fabel en word een echte kenner. Dit alles in het hart van één van de mooiste streken van België, het (her)ontdekken waard!

Special KIDS! Een deel van de tentoonstelling is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf zes jaar, die een educatief boekje krijgen met spelletjes en informatie over onze charismatische carnivoor.

Praktische info

WAAR?
In la Maison du Parc – Botrange (Rue de Botrange, 131 4950 Waimes), aan de rand van het natuurreservaat van de Hoge Venen.
De tentoonstelling is het ideale vertrekpunt voor een wandeling om dit landschap van heidevelden en venen te ontdekken.

WANNEER?
Vanaf 20 maart 2021 tot en met april 2024. Alle dagen geopend (behalve 25 december en 1 januari) van 9u tot 17u tijdens weekdagen en van 10u tot 18u tijdens de weekends en feestdagen (onder voorbehoud van wettelijke beperkingen in verband met COVID-19).

VOOR WIE?
Voor iedereen! Groot en klein zijn welkom. De expo is ook toegankelijk voor kinderwagens.

TOEGANKELIJK MET OPENBAAR VERVOER
Bus 390 vanaf het station van Verviers
Bus 394 vanaf het station van Eupen

PRIJS?
Het is gratis! Nog een extra reden om langs te komen!

Plan je bezoek via de site van het natuurpark: botrange.be