WWF 20km cover WWF 20km cover

Loop de 20 km door Brussel met WWF

Loop op 28 mei 2017 voor de natuur! Ondersteun de projecten van WWF door je in te schrijven of een loper te sponsoren voor dit sportevenement.

Op 28 mei zal het WWF-team de uitdaging aangaan en voor het eerst meedoen aan de 20 km door Brussel! Sluit je aan bij #TEAMWWF en loop voor de natuur.

Dit jaar worden meer dan 40 000 lopers verwacht aan de meet van de 20 km door Brussel. Dit indrukwekkend sportevenement is over de jaren heen uitgegroeid tot een plek van samenhorigheid, hulpvaardigheid en steun.

Jij schrijft je in via WWF, wij doen de rest:

  • Jouw inschrijving op de 20 km
  • Het afhalen van jouw borstnummer
  • Jouw exclusief WWF loopshirt
  • Een verzamelplaats vlakbij de start
  • Drankjes en een hapje na de inspanning

 

HOE DEELNEMEN MET WWF?

De inschrijvingen zijn gesloten en het TeamWWF is compleet met meer dan 150 lopers! We wachten met veel ongeduld af om jullie allemaal aan te moedigen op 28 mei.

Voor diegenen die geen tijd hebben gehad om zich in te schrijven, krijgen jullie de mogelijkheid om zich volgend jaar opnieuw in te schrijven! In de tussentijd, kom zeker langs op onze WWF stand in het Jubelpark en schrijf jullie in op onze newsletter om op de hoogte te blijven van de opening voor de inschrijvingen van de volgende editie van de 20 KM door Brussel in 2018!

WAAROM WWF STEUNEN?

Meer dan één diersoort op drie wordt vandaag met uitsterven bedreigd. Sinds meer dan 50 jaar beschermt WWF de wilde natuur, de bedreigde en iconische diersoorten en tegelijk ook de lokale gemeenschappen. Dat doen we onder andere door te strijden tegen de stroperij, de vernietiging van de habitats en de conflicten tussen mens en dier. Door WWF te steunen, draag je bij aan een wereld waarin de mens in harmonie kan leven met de natuur.

WIL JE JE LATEN SPONSOREN? 

Laat je sponsoren! Stel aan jouw vrienden en familie voor om WWF te steunen. Door fondsen te verzamelen zal je bijdragen aan de projecten van WWF over de hele wereld. Meer info over onze projecten?

  • Vraag je kennissen om rechtstreeks bij te dragen online of op het rekeningnummer BE02 3101 0430 9240 (BBRUBEBB), met als vrije mededeling ‘NAAM VOORNAAM (van de loper) + 20km Brussel’. De volledige hoeveelheid fondsen die verzameld werden via sponsors is fiscaal aftrekbaar*. Meer info?

 

* Stortingen als resultaat van een collecte zijn niet fiscaal aftrekbaar.

PRAKTISCHE INFO

  • De 20 km vindt plaats op zondag 28 mei 2017 om 10u.

  • De inschrijving kost €35 (deelname €25 + T-shirt €10).

  • De dag zelf zal elke deelnemer zijn borstnummer, een loopshirt van WWF, een tussendoortje en drankjes krijgen.

  • Er wordt een vestiaire voorzien voor de lopers.

 

HEEFT U VRAGEN?

Aarzel niet om ons te bellen op +32 2 340 09 20 

van maandag t.e.m. donderdag tussen 9u00 - 12u30 en 13u30 - 17u00

Of stuur ons een e-mail via events@wwf.be.