WWF general support header WWF general support header

Uw gift is onze kracht!

   

De Natuur is essentieel voor ons leven. Zowel de plekken waarvan we genieten en de soorten waarvan we houden, als de lucht die we inademen en het voedsel dat we eten. Menselijke activiteiten hebben een enorme impact op de Natuur.

Onze Planeet, onze enige thuis, is in gevaar. We kennen de problemen en we hebben praktisch alle oplossingen. De Natuur kan zich herstellen, maar we mogen haar niet langer schade berokkenen. Onze toekomst hangt ervan af. WWF gelooft dat mens en Natuur samen kunnen gedijen op deze Planeet, dat verandering mogelijk is.

Maar we kunnen het niet alleen. Steun onze inspanningen en help ons wereldwijd de Natuur te beschermen. 

 

Ik doe een gift

Hoe besteedt WWF jouw gift?

WWF is de internationale organisatie die oplossingen aanreikt om de natuur wereldwijd te beschermen en te herstellen. We zijn actief op het terrein en formuleren adviezen voor politieke beslissingen, gesteund door een sterke gemeenschap van mensen die ijvert voor een betere planeet. Samen zijn we vastberaden om het verlies van biodiversiteit een halt toe te roepen: van tijgers, olifanten en andere bedreigde sleutelsoorten tot unieke gebieden, zoals de Amazone of de oceaan, die het leven op aarde en ons welzijn in stand houden. 

number NL

Jouw steun is in goede handen

80,7% van onze inkomsten worden rechtstreeks geïnvesteerd in natuurbehoud. Je kan onze rekeningen raadplegen in ons activiteitenrapport. WWF-België is ook lid van de vereniging voor ethiek in de fondsenwerving (VEF). 

Goed nieuws!

In 2020 is 60% van je gift aftrekbaar van je belastingen (altijd vanaf €40 gedoneerd per jaar)! Deze maatregel is ingevoerd om de sector van vrijwilligers te beschermen voor de financiële gevolgen van de COVID-19 crisis. Een donatie van €100 kost je dus slechts €40!

 

 

Deze website is beveiligd. Alle bankgegevens om de betaling uit te voeren worden versleuteld via het SSL-protocol. Jouw bankgegevens worden ook niet bewaard op onze informaticasystemen.

VEF AERF label   ingenico logo