WWF verkiezingen 2019 header WWF verkiezingen 2019 header

Verkiezingen 2019: mijn stem voor de planeet

 

Op 26 mei trokken we naar de stembus om nieuwe politieke besluitvormers te kiezen. De verschillende regeerakkoorden zullen van doorslaggevend belang zijn voor het klimaat, de biodiversiteit en voor het welzijn van ons allemaal. Wij willen jullie graag BEDANKEN voor jullie inspanningen naar aanleiding van deze campagne rond de verkiezingen. Velen van jullie hebben hun bezorgdheid geuit over de natuur in België en elders. 0nze 11 live-interviews met de belangrijkste Belgische politieke partijen werden meer dan 80 000 keer bekeken, er waren bijna 400 stemmen voor de planeet via ons onlineformulier, 1 300 jongeren waren samen goed voor 400 ideeën op het platform ‘Ideas4planet’, en er kwamen een paar duizend reacties op onze twee studies over fossiele brandstoffen en geïmporteerde ontbossing.

 

WWF election verkiezingen 2019 square01

Onze vier politieke eisen

Ontdek de vier grote politieke onderwerpen die we in de toekomstige federale en regionale regeerakkoorden willen laten opnemen.

WWF election verkiezingen 2019 square02

Ideeën van onze jongeren voor een gezonde planeet

Via het platform Ideas for the Planet kunnen jongeren uit het hele land ideeën aandragen voor een groener België en een groenere planeet.

WWF election verkiezingen 2019 square03

Interviews met politieke kopstukken

De data voor de live-interviews zijn gekend! Ontdek hier wanneer we met welke partij het debat aangaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

form élections19

Verkiezingen 2019: jouw stem voor de planeet

Vind jij ook dat het behoud van de natuur en de strijd tegen de klimaatverandering primordiaal zijn? Sluit je aan bij onze beweging en geef je stem aan de planeet!Door dit formulier in te dienen, stem je ermee in dat WWF-België je persoonlijke gegevens verwerkt zoals beschreven in ons privacybeleid.