WWF adopter adopteren header1 WWF adopter adopteren header1

Red de tijger

De tijger is met uitsterven bedreigd. In 100 jaar tijd heeft de soort 95% van zijn habitat en 95% van zijn populatie verloren. Het aantal individuen is gedaald van meer dan 100 000 naar minder dan 4 000.

De situatie is kritiek, maar onze inspanningen beginnen vrucht af te werpen. Sinds 2010 is de wereldwijde populatie van de wilde tijger met bijna 20% gestegen. Er is echter nog veel werk aan de winkel. Help ons onze acties verder te zetten.

Jouw gift is onze kracht!

25 €

Je helpt bij de aankoop van een eerstehulp-etui voor rangers die worden blootgesteld aan de gevaren op het terrein (bv. slangenbeten).

Meest gekozen

40 €

Je gift kost je 22 *

Je draagt bij in de kosten van de uitrusting van een ranger (laarzen, verrekijker, camouflagevest) die in de frontlijn staat in de strijd tegen de stroperij.

60 €

Je gift kost je 33 *

Je neemt deel aan het herstel van een hectare tijgerhabitat: cruciale zones voor de biodiversiteit.

Je gift kost je *

De uitdagingen rond het behoud van de tijger en zijn habitat zijn talrijk. Elke euro maakt een verschil

Jouw gift is onze kracht!

12 €

Je gift kost je 6,6 / maand*

Je adopteert symbolisch een tijger en verzekert de beschikbaarheid van 137 liter drinkbaar water/maand voor de natuurwachters die in de wouden werken.

Meest gekozen

15 €

Je gift kost je 8,25 / maand*

Je adopteert symbolisch een tijger en draagt bij in de kosten van de financiering van het werk van een anti-stroperspatrouille die de wouden uitpluist op zoek naar dieren in vallen om hen te redden en te verzorgen.

25 €

Je gift kost je 13,75 / maand*

Je adopteert symbolisch een tijger en draagt bij in de kosten van het behoud van zijn habitat, cruciale zones voor de biodiversiteit.

Je gift kost je / maand*

De uitdagingen rond het behoud van de tijger en zijn habitat zijn talrijk. Elke euro maakt een verschil

Jouw gift is onze kracht!

Eenmalige gift Maandelijkse gift